19 augusti 2018
13:30

Grums IK vit

Referat: Hertzöga BK gul - Grums IK vit

Första perioden startar vi tyvärr lite dåligt och släpper in några enkla mål. Hertzöga är kliniska i sina avslut och gör 3-0 på dom första 7 minuterna. Vi behöver vara med från början i matcherna och komma närmare i markeringsspelet. Efter 10 minuter jämnar vi ut spelet och kämpar på bra och det är skönt att vi får stopp på läkaget bakåt.
Andra och tredje perioden är vi minst lika bra som motståndarna och vi försöker rulla boll och äter oss närmare och närmare målmässigt. Vi lyfter upp laget bra och tvingar hemmalaget att slå många långbollar som vår målvakt och vårt försvar får lättare och lättare att ta hand om. Kul att vi försöker rulla boll bakifrån även om vi misslyckas ibland så blir vi bättre och bättre på att lösa situationerna från våra motståndares presspel.
Riktigt bra insats av hela laget! Resultat: 5-4